jobb..

jaa nar man varken har pengar eller jobb sa kommer man inte sa langt.. i tisdags gjorde jag typ ingenting. stadade och tvattade.. ut o ga har i oknen ar ganska trakigt da det ar jatte blasigt nu dom har dagarna plus att dom enda ga skorna jag har ... dom fick en sten rakt igenom sig sist sa de e ett stort hal under och pa ena sidan sa lilltan snart aker ut. hahaha! :D
Glad att jag far lon vilken dag som helst nu :) den ar valbehovlig!

Fast jag gjorde faktiskt en sak tidigt i tisdags ocksa. haha!
Jo i Sondags sa sokte jag massa massa massa jobb.. ett jobb som PA (Personlig Assistent) dom ringde redan senare under dagen och jag skulle da pa intervju under tisdag..
Var dar vid nio och allt gick liksom bra. Det var da en local snubbe vid typ 50 som behovde hjalp nar han reste och aven har i Dubai. Men under hela intervjun hade jag en konstig kansla ..
han sa saker som "Allt ser jattebra ut, men det storsta problemet ar att du har pojkvan"... "Det ar ok om du bara har han nu for en stund for att leka med, men om du ar in love ar det inte bra"
jag kunde da inte se problemet nar han bara reser 1 gang i manaden.. men sen behovde han sallskap nar han var i Dubai, som till middag och sant..
"Ja det ar klart det ar bra om du kan gora andra saker an att bara se vacker ut. Men annars ar ju det ocksa bra."

jaaa.... men undrade ju lite vad det har var for jobb egentligen ? haha! ESCORT? ja da kan du nog soka inom andra nationaliteter.. hahahaha!

Vi far val se nanny familjen kmr ju tillbaka fran sin semester snart ocksa.. men 4000 i manaden? is it really worth it?


over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0