future.

Varfor ar det sa att infor varje intervju maste jag inforskaffa massa saker. har ju inte direkt rad till d nar ja maste till doktorn igen. kul att d har tagit min halva lon, som inte ens var mycket till lon :p
Men den har intervjun ar sjukt viktig.
Borjar bli nervos redan da Mike berattade om den. matte? Ooh.. fail


Men skulle de vara sa att det gar skit har ja aven sokt runt 20 andra jobb inte i Dubai. vi far se vart froken Marie hamnar den har gangen :)

Men forst o framst ska ja tanka pa min halsa o punga ut mina sista pengar pa att den ska bli bra.

vill inte ..

ja idag har jag sovit runt 14 timmar. var vaken lite nar Z akte till jobbet , sen somnade jag om o vaknade vid kl 5 :o
Eftersom att jag har kommit fram till att det har verkligen inte hjalper sa maste jag aka till sjukhuset igen.. i morgon.
valdigt trakigt da de e Z  lediga dag o vi tankte aka till stranden tillsammans eftersom han aldrig har tid for det annars.. Men men.. that's life I guess.

forsokte ata lite nu nar jag vaknade med det gjorde ju inte direkt saken battre da kramperna kom direkt. va fan e de har??? kan nagon beratta det for mig? ackligt trist.
jag har inte tid for det har, jag har jobb, intervju... jaa.. nej.. bort javla mage.

far val se om nasta sjukhus hittar nagot fel..

wish me luck.


javla sjuka.

ligger nu har fortfarandei sangen, 9e dagen med magont och 5e dagen med medeciner, vilket inte verkar hjalpa sa bra enligt mig?

Igar kvall fick jag feber igen o det verkar halla i sig, jag som ville gora nagot kul idag ju.. ska man vara sjuk sa har lange?? kanske dags att aka till doktorn igen snart. kramperna i magen ar varst pa kvallarna o nar jag vaknar. sen e de ganska ok anda.

jag vet att jag kommer fa annu fler val till sommaren. sjukt! fick just ett mail om en intervju om ett bra jobb.. o kanske ett till ... det ena Norge o det andra i Dubai/ Hela varlden. vi far se hur d gar :)

nu vill jag tamejfaaaan blir frisk.


hoppas ni har d bra :)

Mera jobb

(: glada nyheter :) ska stanna hos familjen langre, for den nanny doom provar nu verkade inte bra..doom vill ATt ja ska bli frisk sa doom hamtar mig pa lordag :) hoppas hoppas lilla magen e bra da. :)

Ipad

Nej iPad du är inte min kompis vad galler bloggande... Bara YouTube.... I ll take a break from this

Sjuuukling

Varfor är de sa ATt nar man är sjuk o inte kan trana sa är man sjukt sugen pa d? Jag har fett trakigt.haha. Any ideas? :) jag far ju ont av att bara ga o snart liggsar.. Hahahahaha. Hoppas jag e tillrackligt bra o kan ata lite sen.. Vore himla gott faktiskt :) jag vill ocksa njuta av Dubai, inte ligga har som en annan elefant liksom ;p

Funderar

Jaa nu sitter jag har o funderar over mitt liv.. Va skera?

Spannande

Hmm Att de alltid ska vara så svart. Är ju into riktigt van med den har ipaden da . De gar som det gar.
Men battre an inget da min dator är kvar I Abu dhabi.

Anna o Tim tyckte ja skulle fa ledigt efter 13 dagar I rad. Inte mer an ratt :) Så z var så snail o vantade pa mig så akte vi hem till Dubai tillsamman..
Lagade mat gjorde ja ocksa, borjar bli bra pa d dar ;p

Så fredag da min day off betydde strand med Mina babes Emma o Ellen som man saknar doom efter bara den tiden :d at god mat o myste lite... Letade efter en forsvunnen tjej som inte var forsvunnen ;p sen hande d into så mycket mer eftersom ja hade så fruuuuuuuktligt ont I magen :( Feber o magont e into d trevligaste.. Kandes précis som nar jag hade blindtarmen.
Så idag fick jag ga upp for ATt aka till Herr iraniska doktor. Sammanlagt 6,5 timme befann jag mig da dar.
Ingen trevlig upplevelse da ja har ont bara av Att ga och Att vissa gubbar tranger sig fore I kon o tycker de e ok.... Neeeej du gubbe lilla!!!!
Jaaa de fick klammas av olika doktorer, ultraljud, blod o piss test.
Visade lite fel men inte sa mycket som man hade hoppats pa.

Som jag sa till doktorn. Det är konstigt ATt aldrig nagon finner vad felet är...
- I know, u r having problems with ur stomach. Hahahaha nehej????
Han lat inte sa smart dar I Mina Oron.

Men men har 3 olika mediciner nu. Hoppas jag blir bra o kan aka till Abu dhabi o jobba mera :) Fick ju aven en stor Lapp med grejer jag inte far ata eller dricka...
-kolsyra
-alkohol
-apelsiner eller syrliga frukter
-lok,vitlok
-paprika
-mjolkprodukter
-kaffe
- te
-varktabletter
-soya
- bonor, linser
-stark mat

Sakert nagot mer. Tur jag bra ska halla de har ett tag. Faan ingen chips med dip ;) Hoppas ni all a mar battre an mig :)

jeeevla mage :(

Jaa.. Mycket har hant dom senaste dagarna. Fick nu ledigt igar sa drog till dubai o ska aka tillbaks till abu dhabi idag, problemet ar att jag har tilbaks mitt magont igen, kramper deluxe! Sa blir inget Abu Dhabi, det blir hej doktor.. Har nu sa ont att de kanns tillome nar jag gar. Precis samma symptom Som nar dom sa att ja hade blindtarmen?? Hur kan d va?? Kan ju inte ha d igen?:( Ont har jag o e sur, for ja vill jobba klart min tid hos familjen! Jag far uppdatera o beratta hur allt gick. Bara inte jag blir inlagd igen, radd for de:( seee u ! Puss

Z

Nar vi var i Dubai igar fick ja aven lite tid med Z <3
Anna va sa sot o tyckte att de maste vi ju verkligen ha tid med. saknat han o nu fick vi ju ses i afa 30 min ;)

pusspuss


Frankrike

Igar var att en lang dag, jobbade nog ca 11 timmar . . men d va ok :)
Anna hade massa moten i Dubai sa vi drog dit over dagen. Jag o pojkarna akte till jumeirah till deras vanner pa playdate. va kul att gora nagot annorlunda. men shit va de borjar bli varmt har nu. Vi gick till en park dar allting stod i sand o ingen skugga. gick inte att ga i sanden utan sandaler :o phuuu! sen tacka dina axlar o knan ... haha! varmt, svettigt!

Idag blev jag glad for Anna sa att dom tycker om mig o att dom kommer aka till vastra Frankrike i mitten av Juni for ca 10 dagar. och vill da ha med sig en nanny. och eftersom vi kommer sa bra overens fragade dom om ja vill folja med.
Business class, gratis boende, gratis mat och fria dagar i Frankrike med folk man trivs med? jaaa. plus att ja far ju betalt..
problemet mer ar ju att det ar samtidigt som Cypern.. och Cypern ar ju i flera manader.
men vill ja sitta dar sjalv i Protaras. ??


fan fan fan


maiden har mer problem enligt mig. vem dammsuger i rummet intill dar barnen sover? sa gar ja upp for att saga till henne nej da e den bara pa men hon anvander den inte ;) hahaahah! fiiiin



What's up?

Kul att man ar ledig men anda jobbar ? ;p
Tim forsoker hitta pa saker jag kan gora, som att dra till stranden eller till att mall. men maste anda jobba lite senare och orka stressa ivag nagonstans o spendera pengar :) Fick lon idag for dom dagarna jag har jobbat i afa. det ar ju bra!

Imorse kom foraldrarna hem, tur det! for det verkar som om ena ungen har blivt sjuk.

Ikvall ska vi diskutera hur jag ska jobba vidare. vet att hennes mor kommer pa Sondag. men det behover inte betyda att det ar slutet for mig, dom kan ju behova mig mer.


Verkar som om att alla mina vanner om Cypern ar lika virriga som jag e, bara varan sota lilla Sofia som ar helt saker <3 och Jaqueline :D


Sa har far ni en fin bild pa oss 3 fran Napa 2010. Castle ;)



Jaqueline                           Sofia                                    jag





vi kanske ses i ar igen ? :)

Piiiiics :D

snyggingar.. not hahahaha!

jag ser ut som en tant :p

 

Va d nu betyder?









New pics . .













ha de pa bade din gamle sjokolade !! :D

Tanke <3

Varfor ar det sa mycket krig i varlden?

Det hander valdigt mycket hemma i Sverige ocksa som kanske gor att jag maste ta en tur hemat Sverige snart.
man kan ju alltid dromma att man var rik o kunde aka hem pa 2 veckors semester <3

Mina tankar gar just nu till Marie och Syster yster <3 men ni klarar d, starka som ni e :)
kram

Update from Nanny Mali

haha jag tycker att det ar lite kul att hon som ar har som maid, May. Hon ar runt 60 arsaldern och vet inte hur man kokar ris, eller hur man gor kottfarssas? jag undrar vad har hon gjort hela sitt liv ?:D hon har ju haft smabarn sjalv. konstigt tycker jag!
Hon brande vid riset och sa sa jag.
ror inte i botten for da kommer allt smaka brant.
haha! och vad gor hon? jo hon graver i botten.
Pojkarna at inget ris, bara fisk med ketchup ;) sa ja fick ge dom lite banan ocksa, sa dom blev matta o belatna.

Undrar om dom ar som min lillebror, som at ketchup till allt nar han var liten ;p

Igar somnade jag vid klockan 10 pa kvallen, behovligt. kommer inte ha tid att somna sa tidigt idag, for har tvatt i, och mat maste ja ha :D hungryyyy

Familjen fragade aven om ja kunde stanna langre da det har blivit klart att deras nanny har en infektion i magen efter operationen och kommer behova gora en ny idag eller i morgon. Snall som jag ar kan jag faktiskt inte saga nej. Men dom ska ge mig nagra dagar off forst. har pa mandag jobbat ca 10 dagar och nastan 10 timmar varje dag. trott e bara fornamnet :D
Men Nanny Mali ska val klara lite mer tid med dom har busungarna ;)

Maste ju bara traffa Z lite sa ja far lite energi :D :D :D



krams

Phuuuu..

Det blev ju inte riktigt som man hade hoppats. Jennie fick inte ledigt o maste jobba :D

Sjalv har ja jobbat sen 6.30 i morse o slutade nu vid 19.30.. later som en rolig dag va ? ;)
och bara for att uppdatera hur det gar. eftersom att det inte ar nagot dagis idag har jag haft dom hela dagen. formiddagen betydde bara skrik, brak och grat. mindre roligt for att saga sa..
Men sen efter sin nap blev det att bra :) lite frukt o dom e pa benen igen o e glada.
Det liiiiite storre problemet ar att den andra nannyn som jag hjalper har blivit mer sjuk efter operationen och ligger nu inne pa sjukhuset.. ok, jag har varit har i 5 dagar? halla? jag e sjalv. haha!
Men som tur e ringde dom in en till dam har som ska vara maid, hjalpa mig med att laga mat o stada samtidigt som jag ska ha barnen. Plus att familjens basta van var har och vi ska till henne i morgon for en liten playdate :)
PHUUU!!
Hoppas Amy blir bra i afa. Hon kanske maste gora en andra operation. :(

Jag ar riktigt trott och nar jag vaknar har ja traningsvark. haha vada varit slo pa sistone?;)


Men det kanns i afa bra att jag kan vara har o hjalpa familjen.

bjuder pa en fin bild pa Finn o Wilson.




over and out.

Rod.

Oh inte lite trott..
sen skickar Jennie o fragar om ja ska med pa Rod Stewart, vet knappt vem snubben e ;p
Men ja vi far se om d sker nagot ikvall. Andra nannyn e ju mer sjuk sa vem vet om hon blir kvar pa sjukhuset.. hoppas inte!
Annars tanker ja faktiskt mest pa o sova. haha trakig som jag ar.

mitt huvud snurrar av tankar.

kaka , yum!

Birthday party! :)
Traffade en tjej dar som undrade om jag var intresserad av att vara nanny for en annan familj i ca 1,5 manad. sa ska traffa mamman dar under helgen tror ja. beror helt pa hur mycket dom ar villiga att betala med. och sa klart hur manga barn. phuuu!
Har ar det 2 men som sagt jag borjade 7 i morse och jag gick av nu vid 7 ikvall.. klart man har lite ledigt nar dom ar pa dagis, men tvatta, tvatta, tvatta :P

Dom hade otroligt god tarta, jag typ dog! och en bananamuffin! har ju inte atit sana onyttigheter sen jag akte fran Sverige typ.. Chips raknas inte in dar da ;) yummie!

dom e sa sota nar dom sager Mali.. hahahaha!

Men i afa jag har ju lite annat att tanka pa med, men ja hoppas esso fixar det har at mig ;) yes babe!!


Idag har varit en bra dag o nu ska ja ata lite sen blir d film o sova :)

tvatt, tvatt, tvatt, tvatt, tvatt. .

tvatt, tvatt o ater tvatt. det ar vad som star pa schemat idag! :) barnkalas ska jag med pa sen ocksa. kan ju bli intressant, da jag antar att mamman bara ska sitta o prata med dom andra mammorna och jag springa efter dom har tvillingarna ; )haha! kan ju bli spannande.

nu nar jag varit ledig sa himla lange brukar man ju sova ganska lange.. sa dar 11 - 12.. nu gar ja upp 6:45. det ar att overraskande att ja ens star pa benen ;) men blir ju inte direkt nagra fester nu pa dom har dagarna. haha!

nee om man ska ga o rota lite i kylskapet ; ) ja e hungreeete.


hoppas ni alla har en fin dag :) har e de soligt o varmt... men javligt blasigt.


tror min fb har lagt ner lite ocksa :P jaja! vad gor det varlden? haha..

kram

jaa.. funderar

Jag ar lite vilsen. maste bestamma mig vad jag vill. fan! En sommar i Protaras utan bil? :( Nu maste jag ju verkligen tanka om.. jobbigt .


Idag har den andra nannyn varit med o hjalpt lite, tycker dock synd om henne som e typ nyopererad. men jag hoppas hon blir helt bra! for pa torsdag o framat kommer jag verkligen behova henne da det bara ar vi i huset och foraldrarna pa skidsemester. tank att hon gifte sig som 15 aring och fick barn nar hon var 16? sjuuukt tycker jag.



Nej nu ska ja folja lite OC igen. se om ja kan lagga mig i deras funderingar istallet for mina ;)

fan fan fan

Ge mig ideer

Jag undrar . om jag ska lasa vidare? vad ska ja plugga?
kommer jag klara att klara det?

Ni som kanner mig.. finns det nagon dar ute som ser en utbildning, kurs eller vad som helst som skulle passa mig som jag kan jobba med i framtiden ?:D snaaaaaalllla :D

bara for att ge mig lite ideer.. jaaa..


Tack pa forhand / Eran vilsna van Marie ;)

gonatt <3

mat o vin! god blandning . yum!

Nu ska ja lagga mig i den otroligt skona sangen o sova lite. upp vid 7 i morgon igen :)




yuuummmmmie <3



That's my name bitch.

<3







btw Wilson sa mitt namn idag ..the first day.. eftersom dom bara ar 2 ar o 1 manad.. lat det mer som Malli an Marie. Men sa himla sott :D sen borjade Finn ocksa. haha!

min dag.

Oj oj oj. what a day! ; ) haha!
Det har varit kul samtidigt som det har varit 2 skrikande ungar :D men mestadels har det faktiskt gatt jattebra :)

Nu sitter jag o vantar pa att maten ska bli klar.. kyckling. Tim ar ivag och hamtar vin till oss. yum!

Jag vet att den har familjen letar efter ny nanny. men vet inte om jag skulle vilja d. hon har fragat massa fragor om allt. haha! men tror dom letar efter nagon fran Filippinerna faktiskt da dom inte kraver sa hog lon :)

I morgon blir det mer sjalvstandigt. om hon andra nannyn inte e klar pa torsdag sa ar jag sjalv. hoho skulle vilja se de ; )


Z <3

Fb . .


God jul alla. Det e fint ute. jag har ett talt for tornsora och snivut


Det har skrev jag 1 Mars pa facebook efter Elegante. vad tankte jag har?
Inte alltid positivt att ha facebook i mobilen.

hahahahaha!

Abu Dhabi

Gud vilka sota ungar :)
Finn o Wilson. Men bada kallar sig Finn. haha! tur att den ena har ett fodelsemarke i ansikte sa man ser skillnad ;)

hade dock valdigt svart att somna i natt och var uppe vid 7 i morse.. men lite somn fick jag iafa..
Kanske var for att jag var tvungen att sova sjalv <3


Nu ska ja se lite OC innan vi ska ivg till dagis igen :)



Igar hade vi 34 grader varmt har i UAE.. sheet! synd inte det ar mer sol har pa garden :D far ta igen d nar ja kmr tillbaka till Dubai.


*KRAM*



Life is what u make it.

"U r full of surprises"

haha det var vad Amer skrev till mig nar han fick reda pa att jag skulle aka till Abu Dhabi!

Det ar jag nog har nere i UAE i afa.. man vet aldrig vad som sker eller nar.
eller Spontan kan man ju saga me.
Kommer ihag nar jag var liten och hade foraldramote pa skolan. Dom kallade mig spontan innan jag ens visste vad det betydde. Kommer ihag att mor o far forsokte forklara .. men vad fattade man da? haha

Har inte haft internet pa ett bra tag nu, har bott hos Emma o Ellen nere vid marinan i ca 10 dagar.. soft verkligen!
Bo med sina 2 basta tjejer har nere och ga till stranden, middagar, festa o bara chilla tillsammans <3 utan dom hade det inte varit samma har i Dubai.

I torsdags flyttade jag tillbaks till Zouhair i Silicone Oasis som kanske inte alls ar lika roligt omrade ; ) men han finns ju dar.. nagon timme om dagen. haha! men fett nice pool o gym har dom ju :)
Tycker om min Z ja :) tank vilka sota ungar med affro. hahaahah!

Ja som sagt jag sitter nu i Abu Dhabi da hos en familj som behovde nanny for 1 v. for den andra dom har har opererat sig idag.. kommer fa bra med pengar for det ocksa, sa jag klagar inte :) kul att gora nagot. ska ta hand om tvillingpojkar pa 2 :) skitsota.
foraldrarna ar fran Australien, and seems more craaaay than me ; ) skitkul ju :D



jaa sa sant som det ar sagt

Life is what u make it!


peanutbutter o jelly macka kanske.. langesen! yum!

jaaa.

jaa jag vill inte beratta for mycket ; ) men antagligen blir d bra. hihi!

idag har ja hjalpt Z att flytta, blir nice tror ja :)

Blir middag idag, o ut kanske?

I Sverige skulle man nog kalla mig toffel. hahaha!

puss far skriva nar jag har mer tid :D

jag tror btw jag vinner fb konstigast status i fyllan. hahahaha! typ pinsamt.

RSS 2.0